Bemutatkozás

Vállalkozásunkat 2015-ben indítottuk útjára, az Euro-Motors Csoport tagjaként, cégcsoport szinten több éves tapasztalatot szereztünk a 3M autóápolási, karbantartási, és ragasztó anyagaival.

Dinamikusan növekvő ipari partnerkörünk igényeinek kiszolgálására 2016-től megkezdtük az ipari felhasználás elvárásaihoz szabott egy-, és kétoldalas ragasztószalagok, speciális címke anyagok és felületvédő fóliák értékesítését is a klasszikus ragasztóanyagok mellett.


  >>  Cégcsoportunk eszmeisége, a
személyre szabott megoldások és termékek értékestése a lehető legkedvezőbb ár mellett az Euro-Tapes Hungary célkitűzésében is visszaköszön.  <<    

Mindemellett széleskörű beszerzési kapcsolatrendszerünknek köszönhetően partnereink számára igyekszünk olyan termékek elérhetőségét is biztosítani, amelyekhez való hozzáférés a magas minimumrendelési mennyiség, vagy a sok hetes szállítási határidők miatt nehézkes, vagy egyáltalán nem megoldott.

Célkitűzésünk alapján és cégcsoportunk széleskörű autóipari, -gyártási tapasztalatára támaszkodva alakítottuk ki termékpalettánkat, mely kizárólag minőségi, kipróbált gyártókból áll, melyek skáláját folyamatosan szélesítjük, hogy ügyfeleink ne csak egy beszállítótól, hanem mindig az alkalmazási célnak megfelelően a legjobb termékeket és szolgáltatásokat vehesse igénybe.

Jelenleg mind az ipari, mind a háztartási felhasználáshoz forgalmazunk termékeket.

A ragasztószalagokat jellemzően úgynevezett „log” méretben vásároljuk 1000mm vagy nagyobb szélességben, így biztosítva a lehetőséget a szokásos 19, 25, 50mm szeletszélességek mellett az egyedi igények teljesítéséhez is.

A szeletelés mellett „konvertált” termékek értékesítésével is foglalkozunk, mint a címke-, vagy a ragasztószalagok vonatkozásában is, beleértve a nagy tapasztalatot igénylő VHB akril habszalagokat is.

Folyamatosan a lehető legtökéletesebb ügyfélkiszolgálásra és az igényeinek megfelelő rendelési lehetőségekre törekszünk, hiszen tudjuk az ipari felhasználás mérföldköve a gyors rendelkezésre állás. Igazodva a mai kor elvárásaihoz indítottuk el webáruházunkat, (www.euro-tapes.hu címen), ahol több mint 400 féle jellemzően 3M termékkel várjuk kedves ügyfeleinket. Itt sorban állás, vagy helyszínre utazás nélkül, kényelmesen, kedvező áron vásárolhatnak, egyedi kedvezményeik igénybevételével.

Természetesen, igény szerint képzett értékesítő kollégáink személyesen is rendelkezésükre állnak.                    

Rendszeresen megjelenő hírlevelünk által és tanácsadóink folyamatos kapcsolattartásával kiemelten kezeljük, hogy ügyfeleink első kézből értesítve legyenek az iparági és technológiai változásokról, hogy a gyártási folyamataik a legoptimálisabbak és leggazdaságosabbak legyenek

Cégünk az alábbi területen nyújt szaktanácsadást és értékesít termékeket:

  • Csomagolás technika
  • Ragasztás technika
  • Munkavédelem
  • Csiszolástechnika
  • Címkeanyagok

Bármilyen további kérdés esetén, szívesen állunk rendelkezésükre.