Superbrands díjas a 3M Magyarország
2016-11-16 15:14
superbrand 3M díj magyarország

A 3M egy folyamatosan fejlődő, innovatív vállalat, amelynek magyarországi központja 2016-ban elnyerte a Business Superbrands státuszt. A címet olyan márkák kapják meg, amelyek jelentős értéket képviselnek és közvetítenek. Az elismerést a Superbrands szervezet 90 országra kiterjedő kritériumrendszere alapján ítélik oda.

Elnyerte a Business Superbrands státuszt 2016-ban a 3M magyarországi központja: a címet olyan márkák kapják meg, amelyek jelentős értéket képviselnek és közvetítenek.

„Nagy megtiszteltetés és öröm számunkra a Superbrands elismerés. Arra sarkall minket, hogy továbbra is mindent megtegyünk azért, hogy mi legyünk a legjobbak, legyen szó akár az innovatív és személyre szabott szolgáltatásokról, a legújabb technológiák alkalmazásáról, vagy arról, hogy egy lépéssel közelebb kerüljünk a vásárlóinkhoz. A Superbrands rámutatott arra, hogy a cég jó úton halad. A jövőben is ebben a szellemben működünk, partnereink visszajelzéseit szem előtt tartva”
- mondta Várallyai István a 3M Hungária Kft. cégvezetője.


A Superbrands egy széles körben elismert, független, globálisan működő nemzetközi szervezet. Az évente megrendezett díjátadón minden kategóriában kiválasztják az adott ország elit márkáit. A nyertes márkákat, amelyek megfelelnek a Superbrands szigorú kritériumainak, a Superbrands Tanács tagjaiból és márka menedzsment képviselőiből álló zsűri jelöli ki. Az Business Superbrands idén ünnepelte kilencedik évfordulóját. Idén a 22 független szakértőből álló zsűri a Bisnode adatbázisa alapján hozta meg a döntést a győztes márkáról.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseid között: